Aanbod

* Trainingen:
In de trainingen leer hoe je écht contact met je kind kunt blijven maken, óók als het zich boos, bang of verdrietig voelt. Je gaat begrijpen wat je kind van jou nodig heeft om zo gelukkig mogelijk te kunnen zijn. En wat jij ervoor nodig hebt om dat te kunnen bieden.

* Ouderbegeleiding:
Maak jij je zorgen over je kind, maar heb je het idee dat kindertherapie (nog) niet nodig is? Of wil je dat ik heel specifiek met je mee kijk naar individuele opvoedingsvragen? Dan kun je een afspraak maken voor ouderbegeleiding.

* Kindertherapie:
Je maakt je zorgen om je kind. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je komt er niet uit. Je gunt je kind speciale begeleiding, die als een vriendelijke ‘detective’ mee helpt zoeken naar wat er nu eigenlijk aan de hand is. Ik help je kind om weer in verbinding te zijn/haar innerlijke kracht. En ik leer jullie hoe kindertherapie weer overbodig kan worden!

 

Om me volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van mijn online-programma ‘Help je boze kind blij te zijn’, neem ik geen nieuwe cliënten meer aan.
Zie ook mijn website: www.vreugdevolouderschapexpert.nl